Nyhed 2010

Retur

Nyheder maj 2010

Mahjong er sat til salg. Man kan se hendes annonce her. Hun er ellers faldet fint til i Jyderup hos Lene, der har passet godt på hende det sidste års tid. De nyder især at tage lange ture i de omkringliggende skove. Er ked af, at skulle finde en ny ejer til hende. Men mon ikke der findes et godt sted til hende derude.

Den 28. april begyndte hestene at blive "indkørt" på sommergræs. Det er livet for dem som har stået på vinterfold i mange måneder.
Springrytter, Tina Andersen har lånt Avitta af Bosse. Planen er, at Avitta skal genoptage succen på springbanerne - denne gang med Tina. De skal have undervisning af Michael Ladegaard og starter for KAR, så vi kan stadig følge Avitta.
Lego har fået en hel lillebror.
Kan ses på
Prebens hjemmeside. Preben kom torsdag den 22. april og hilste på.

Anita skal begynde at springe både Staccato og Latina hos Michael Ladegård hver onsdag aften.

Lego skal have fjernet sin mus tirsdag den 27. april hos Højgaard på Fyn, håber at kunne starte genoptræning af ham om ca. 3 ugers tid.

Pernille er kommet tilbage til Aavang, og rider
Staccato en gang om ugen.

Vi er glade for gensynet med Pernille.

Marts
Staccato og Anita er inviteret til at deltage i DM for hold i military i juli 2010 - selvom det er de fynske farver vi skal være med til at forsvare, takkede vi ja - og er gået i skarp træning.

Vi smovser os i Winies lækre kager i tide og utide. Så må der jo rides og muges lidt mere - så det ikke sætter sig.

Vicky er begyndt at ride Avitta et par gange om ugen. Vickys datter Olivia har også været ude at ride en tur på Masterkova.

Anita er begyndt at springe Latina. I første forsøg sprang Latina to meter op i vejret og nægtede derefter at springe mere. Det var for svært tænkte Latina. Vi måtte have hjælp af Karen for at kunne fortsætte. Anden gang vi sprang, gik det helt fantastisk. Latina springer stadig højt over, men heldigvis var hun glad og selvsikker.
Max har i mange dag været på vagt efter foråret, forleden mente han at se det komme og sprang ind i stalden for at viske til Winie (nu kommer foråret).

Den 20. februar var det et fint vejr og Birgitte og Avitta fik en dejlig ridetur på den snebelagte springbane.
Hvad er det Anita hører i dette øjeblik? Klik her så finder du ud af det.